ФАКУЛЬТЕТ ІНОЗЕМНИХ МОВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ НАВЧАННЯ РАЗОМ ІЗ ФАКУЛЬТЕТОМ ІНОЗЕМНИХ МОВ!

Переглядів 43
Доєднуйся до відкриття світу із факультетом іноземних мов!

 

" data-title="НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ НАВЧАННЯ РАЗОМ ІЗ ФАКУЛЬТЕТОМ ІНОЗЕМНИХ МОВ!">

Навчання в університеті – це не лише лекції та практичні заняття, а й нові можливості, нові друзі, партнерство, пригоди. Факультет іноземних мов Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини пропонує здобувачам вищої освіти багато програм академічної мобільності для участі – це можливість одночасного навчання у партнерському закладі вищої освіти, здобуття нового досвіду, неоціненних знань та прийняття найкращиx перспектив.

У 2023-2024 н. р. цією нагодою скористалися здобувачі освіти факультету іноземних мов другого та третього років навчання ОС «бакалавр» Аліса Маркова, Валерія Балакірєва, Анастасія Гнатюк та Мар’яна Івичук.

Ось як вони описують свої враження від навчання в Університеті імені Адама Міцкевича (м. Познань, Республіка Польща):

«Мої враження від навчання в Познанському університеті AmU – позитивні. Я жодного разу не пошкодувала, що скористалась шансом, який нам надав Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини. Це хороший досвід і нові можливості, знання та друзі. Навчаючись за кордоном, потрібно памʼятати про завдання, які треба вчасно виконувати в обох університетах і це для мене була мабуть єдина проблема. Звісно, європейська cистема освіти організована на знання студента та його комфорт. Саме тут я зрозуміла, що можу поєднувати навчання, дозвілля, роботу та особисте життя.

Найбільше мені сподобалися предмети, які вимагають мозкового штурму, наполегливості та розмовної англійської. Також хочу зазначати, що зареєструватися на предмети для подальшого вивчення – це квест. Для того щоб бути учасником курсу, потрібно слідкувати за кількістю вільних місць у певний період реєстрації, саме тому, на деякі курси я не записалась через обмежену кількість місць та малі групи. Але саме це і дає стимул навчатись – розуміння шляху, яким проходиш задля вивчення нового.

Tакож, дякуючи цій можливості я відвідала 4 нових країни та знайшла багато іноземних друзів. Кожному з студентів я бажаю потрапити на будь-яку програму обміну. Знайте, всі труднощі будуть вартувати зусиль, якщо ви активний, наполегливий та розумний!» – Валерія Балакірєва, здобувачка
вищої освіти третього року навчання ОС «бакалавр».

Доєднуйся до відкриття світу із факультетом іноземних мов!