ФАКУЛЬТЕТ ІНОЗЕМНИХ МОВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

КРАЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК

Переглядів 103
17 березня 2015 року на засіданні редакційної комісії університету (голова комісії – проректор з науково-педагогічної роботи Владилена Сокирська) визначено переможців ІІ етапу конкурсу «Кращий підручник» та «Кращий навчальний посібник».
У номінації «Кращий навчальний посібник» ІІ премією нагороджено навчально-методичний посібник «English for hoteling and catering. 3 course» укладачів Галини Бондар та Ірини Щербань доцентів кафедри іноземних мов.

English for hoteling and catering

Навчальний посібник «English for hoteling and catering. 3 course» призначений для студентів спеціальності «готельно-ресторанна справа», а також для тих, хто займається організацією та практикою зовнішньоекономічної діяльності та продовжує вивчати іноземну мову, опанувавши лексичні і граматичні основи шкільної програми.

Мета цього навчального посібника — допомогти студентам засвоїти економічну термінологію іноземною мовою, розширити словниковий запас для читання, розуміння та для перекладу економічних текстів англійською мовою.

Посібник враховує сучасні дидактичні принципи викладання і вивчення іноземних мов у вищих навчальних закладах і має чітку структуру, а саме: вміщує перелік змістових модулів, лексичні та граматичні вправи з відповідним коментарем, завдання для самостійної та індивідуальної роботи.

" data-title="КРАЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК">

17 березня 2015 року на засіданні редакційної комісії університету (голова комісії – проректор з науково-педагогічної роботи Владилена Сокирська) визначено переможців ІІ етапу конкурсу «Кращий підручник» та «Кращий навчальний посібник».
У номінації «Кращий навчальний посібник» ІІ премією нагороджено навчально-методичний посібник «English for hoteling and catering. 3 course» укладачів Галини Бондар та Ірини Щербань доцентів кафедри іноземних мов.

English for hoteling and catering

Навчальний посібник «English for hoteling and catering. 3 course» призначений для студентів спеціальності «готельно-ресторанна справа», а також для тих, хто займається організацією та практикою зовнішньоекономічної діяльності та продовжує вивчати іноземну мову, опанувавши лексичні і граматичні основи шкільної програми.

Мета цього навчального посібника — допомогти студентам засвоїти економічну термінологію іноземною мовою, розширити словниковий запас для читання, розуміння та для перекладу економічних текстів англійською мовою.

Посібник враховує сучасні дидактичні принципи викладання і вивчення іноземних мов у вищих навчальних закладах і має чітку структуру, а саме: вміщує перелік змістових модулів, лексичні та граматичні вправи з відповідним коментарем, завдання для самостійної та індивідуальної роботи.